Рани јавни увид у материјал за израду просторног плана подручја посебне намене „Фрушка гора“

1666
images
Република Србија
Аутономна Покрајина Војводина
Покрајински секретаријат за урбанизам, градитељство и заштиту животне средине
У складу са чланом 45а Закона о планирању и изградњи (“Службени гласник РС“, бр. 72/09, 81/09 – исправка, 64/10 – УС, 24/11, 121/12, 42/13-УС, 50/13-УС, 98/13-УС, 132/14 и 145/14), члановима 36.-43. Правилника о садржини, начину и поступку израде сокумената просторног и урбанистичког планирања („Сл.гласник РС“ број 64/2015)
О Г Л А Ш А В А
Р А Н И Ј А В Н И У В И Д
У МАТЕРИЈАЛ ЗА ИЗРАДУ
ПРОСТОРНОГ ПЛАНА ПОДРУЧЈА ПОСЕБНЕ НАМЕНЕ„ФРУШКА ГОРА”
 
Одлуком о изади просторног плана подручја посебне намене „Фрушка гора” („Службени лист АП Војводине“ број 10/2016) обухваћени су делови територије следећих јединица локалних самоуправа:
– Град Нови Сад, катастарске општине: Буковац, Ковиљ, Лединци, Петроварадин и Сремска Каменица;
– Град Сремска Митровица, катастарске општине: Бешеново Прњавор, Бешеново Село, Гргуревци, Дивош, Лежимир, Манђелос, Чалма и Шуљам;
– Општина Бачка Паланка, катастарске општине: Визић и Нештин;
– Општина Беочин, катастарске општине: Баноштор, Беочин, Грабово, Луг, Раковац, Свилош, Сусек и Черевић;
– Општина Инђија, катастарске општине: Бешка, Крчедин, Љуково, Марадик, Нови Сланкамен, Стари Сланкамен и Чортановци;
– Општина Ириг катастарске општине: Банковци, Велика Ремета, Врдник, Гргетег, Добродол, Ириг, Јазак Прњавор, Јазак Село, Крушедол Прњавор, Крушедол Село, Мала Ремета, Нерадин, Ривица и Шатринци;
– Општина Рума, катастарске општине: Павловци и Стејановци;
– Општина Сремски Карловци, катастарска општина: Сремски Карловци;
– Општина Шид, катастарске општине: Бачинци, Беркасово, Бингула, Ђипша, Гибарац, Ердевик, Кукујевци, Љуба, Моловин, Привина Глава, Сот и Шид.
Рани јавни увид у материјал за израду Просторног плана подручја посебне намене „Фрушка гора”, одржаће се у трајању од 15 дана, од 27.06.2016. године до 11.07. 2016. године.
Материјал за израду Просторног плана подручја посебне намене „Фрушка гора” са прегледном картом израђеној у размери 1:100 000 биће изложени на рани јавни увид у граду/општинама које се налазе у обухвату Плана. Материјал за израду Просторног плана подручја посебне намене „Фрушка гора” биће доступни на увид заинтересованој јавности:
– у дигиталном облику, на званичној интернет адреси органа јединице локалне самоуправе надлежној за послове просторног планирања и урбанизма,
– у дигиталном облику на званичној интернет адреси Покрајинског секретаријата за урбанизам, градитељство и заштиту животне срединеhttp://www.ekourb.vojvodina.gov.rs/
Јавна презентација материјала за израду Просторног плана подручја посебне намене „Фрушка гора” биће одржана 05.07.2016. године у згради Скупштине Аутономне покрајине Војводине, Владике Платона бб у Новом Саду, у сали И са почетком у 11,00 часова.
Органи, организације и јавна предузећа, који су овлашћени да утврђују услове за заштиту и уређење простора и изградњу објеката позивају се да дају мишљење у погледу услова и неопходног обима и степена процене утицаја на животну средину, и да исто доставе у току трајања раног јавног увида на адресу Покрајинског секретаријата за урбанизам, градитељство и заштиту животне средине, Булевар Михајла Пупина бр. 16, 21000 Нови Сад, а најкасније до 11.07.2016. године.
Правна и физичка лица се позивају да доставе примедбе и сугестије на Материјал за израду Просторног плана подручја посебне намене „Фрушка гора” у писаном облику на адресу Покрајинског секретаријата за урбанизам, градитељство и заштиту животне средине, Булевар Михајла Пупина бр. 16, 21000 Нови Сад, најкасније до 11.07.2016. године.
Претходни текстОбавештење о јавном увиду Студије о процени утицаја пројекта изградње двоколосечне пруге на животну средину
Следећи текстОдлучивање о потреби процене утицаја на животну средину ПРОЈЕКТА производња еколошког хумуса