ОБАВЕШТЕЊЕ О ЈАВНОМ УВИДУ И ЈAВНОЈ РАСПРАВИ О ТЕКСТУ ПРЕДЛОГА ОДЛУКЕ О ПРОГЛАШЕЊУ СПОМЕНИКА ПРИРОДЕ „СТАБЛО ПТЕРОКАРИЈЕ У СРЕМСКИМ КАРЛОВЦИМА“

1498

ОБАВЕШТЕЊЕ

О ЈАВНОМ УВИДУ И ЈAВНОЈ РАСПРАВИ О ТЕКСТУ ПРЕДЛОГА ОДЛУКЕ О ПРОГЛАШЕЊУ СПОМЕНИКА  ПРИРОДЕ „СТАБЛО ПТЕРОКАРИЈЕ У СРЕМСКИМ КАРЛОВЦИМА“

 

На основу Студије заштите коју је урадио Покрајински завод за заштиту природе, а која представља стручно-документациону основу за успостављање заштите у складу са Законом о заштити природе, урађен је  текст нацрта Одлукe о заштити споменика природе III категорије „СТАБЛО ПТЕРОКАРИЈЕ“ које се налази поред објекта Амбуланте у Карађорђевој улици у Сремским Карловцима.

Текст нацрта Одлуке о заштити споменика природе III категорије „СТАБЛО ПТЕРОКАРИЈЕ“ у Сремским Карловцима, са Студијом заштите и картографском документацијом, биће доступан на увид у просторијама Општине Сремски Карловци – Одељење за комунално стамбене послове и заштиту животне средине,  у Сремским Карловцима, Трг Бранка Радичевића бр. 1 (канцеларија бр. 46/поткровље) и то у периоду од 07.05.2018.г. до 31.05.2018.г. сваког радног дана у времену од 08.00. – 13.00 часова.

Заинтересовани органи, организације и заинтересована јавност за време трајања јавног увида могу поднети примедбе и  мишљења на текст нацрта Одлуке о заштити споменика природе III категорије „СТАБЛО ПТЕРОКАРИЈЕ“ у Сремским Карловцима у писаној форми, на адресу Одељења за комунално стамбене послове и заштиту животне средине Општине Сремски Карловци.

Јавна расправа одржаће се 04.06.2018.г., у сали број 27 Општине Сремски Карловци, Сремски Карловци, Трг Бранка Радичевића број 1 у 12.00 часова.

Претходни текстПотписани уговори за суфинансирање изградње, санације и реконструкције водних објеката и канализације
Следећи текстСвечано отворен „Пролећни фестивал вина“