Председник Миленковић честитао Светог Трифуна

991

Поводом Светог Трифуна заштитника и Славе Карловачких виноградара, честитку је упутио председник општине Ненад Миленковић.

– Уз жеље за добром и родном годином, свим Карловачким виноградарима и винарима желим срећну Славу Светог Трифуна. Очекујући да до краја фебруара први пут у историји буде усвојена “Стратегија развоја винарства 2020 – 2030” која ће дефинитивно још више доприносити развоју најзначајније привредне области нашег града, желим Вам да и у наредним годинама унапређујете виноградарство и да већ изузетно квалитетних Карловачких вина, повећањем засада нових чокота винове лозе, буде у још већим количинама. Хвала и пољопривредном факултету – департману за воћарство, виноградарство и хортикултуру са средиштем у Сремским Карловцима на бризи, очувању и формирањем нових сорти винове лозе и целокупном унапређењу виноградарства и винарства.

Верујем да ћемо заједничким снагама ускоро у Сремским Карловцима имати прилику да озваничимо и почетак рада Националног Института за виноградарство и винарство.

Претходни текстРЕШЕЊЕ О ОБРАЗОВАЊУ И ИМЕНОВАЊУ ЧЛАНОВА СТРУЧНЕ КОМИСИЈЕ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ПОСТУПКА ЈАВНОГ КОНКУРСА ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА ПРОИЗВОДЊЕ МЕДИЈСКИХ САДРЖАЈА ИЗ ОБЛАСТИ ЈАВНОГ ИНФОРМИСАЊА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ ЗА 2020. ГОДИНУ
Следећи текстОбавештење за излагаче на Тргу Бранка Радичевића