ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ ПРИМИО ДЕЛЕГАЦИЈУ САВЕЗА УДРУЖЕЊА „КОРЕНИ“

1215

Председник Општине Сремски Карловци Александар Саша Стојкечић примио је делегацију  Савеза удружења  матице, дијаспоре, Срба у региону и пријатеља Срба и Србије „Корени“.  Изражавајући задовољство што је Савез изабрао Сремске Карловце за своје седиште, председник Стојкечић је истакао да постоје бројне активности које су од обостраног интереса и најавио скоро потписивање Споразума о заједничкој сарадњи.

У делегацији „Корена“ били су председник Извршног одбора Милан Гутић, декан  Факултета за туризма и хотелијерства у Врњачкој Бањи проф. др Драго Цвијановић и  председник Опшинског одбора Удружења „Корени“ у Сремским Карловцима проф. др Миладин Калинић, као и Весна Фекете, која је чланица Удружења „Корени“ и представница локалне самоуправе. Састанку је присуствовао и шеф кабинета председника Општине, Светомир Михаљев.

Претходни текстЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА Урбанистичког пројекта за урбанистичко-архитектонску разраду локације на катастарској парцели 6314 К.О. Сремски Карловци, потес Средњи Матеј, за потребе изградње винарије са угоститељским и смештајним капацитетима, спратности Су+П+1
Следећи текстПОЗИВ ЗАИНТЕРЕСОВАНИМ ПРИПАДНИЦИМА РОМСКЕ НАЦИОНАЛНЕ МАЊИНЕ ЗА ОБУКУ ЗА ЗАВАРИВАЧЕ