Општини Сремски Карловци 2,4 милиона динара за атарске путеве и канализацију

863

Општина Сремски Карловци добила је од Покрајинског секретаријата за пољопривреду 2,4 милиона динара за три пројекта. За уређење атарских путева и отресишта 758,2 хиљаде динара, 600 хиљада динара за санацију и реконструкцију и санацију водних објеката и милион динара за израду пројектно-техничке документације за реконструкцију фекалне и изградњу атмосферске канализације у Патријарха Рајачића.

Уговор о субвенцији уручен је на свечаном потписивању у Покрајинској влади председнику општине Александру Саши Стојкечићу.

– Сређивање путева које користе пољопривредници је вишеструко важно. С једне стране то ће омогућити да пољопривредници лакше стигну до својих њива. С друге стране, биће унапређена безбедност осталих учесника у саобраћају. Истовремено, реконструкција постојеће и изградња атмосферске канализације у Патријарха Рајачића спада у један од главних приоритета наше општине. Субвенција покрајинске владе за израду пројектне документације представља изузетну подршку и помоћ Сремским Карловцима. Три уговора која смо потписали данас, само су део одличне сарадње коју остварујемо. Подсетићу, већ су одобрена више милионска средства за уређење фасада у центру града. А, оно што је посебно значајно за нас Карловчане јесте нов закон о Сремским Карловцима, који је покрајина предложила – рекао је Стојкечић.

Претходни текстОБАВЕШТЕЊЕ – Превоз студенти
Следећи текстРешење о расподели средстава у области јавног информисања у 2021. години