Вакцинација грађана Сремских Карловаца

782

Дана, 14.06.2021. године, у Сремским Карловцима настављена је масовна имунизација становништва. Мобилни пункт у виду аутобуса, који је адаптиран специјално за овакве прилике, био је смештен у самом центру овог војвођанског градића. Као и што је раније најављено, обезбеђено је 300 доза Синофарм вакцине и 50 доза Фајзер вакцине.

Председник Општине Сремски Карловци, Александар Саша Стојкечић овом приликом посебно се захваљује градоначелнику Новог Сада Милошу Вучевићу,  Дому здравља Нови Сад, као и Заводу за хитну медицинску помоћ, на челу са др Богданом Живановићем, на несебичној подршци по питању имунизације становника Сремских Карловаца, без чије помоћи све ово не би било изводљиво.  Председник је још нагласио да сви треба да будемо свесни да се једино са наставком масовне вакцинације можемо вратити у нормалне животне токове и изборити са најгором пошасти двадесет и првог века.

Данашњим одзивом, грађани Сремских Карловаца још једном су показали и доказали своју одговорност и озбиљност у борби против корона вируса.

Претходни текстЗграда Семинара (Богословски интернат) у Сремским Карловцима добија нов кров
Следећи текстИницијатива за доделу призања поводом обележавања Дана општине – Дана Сремских Карловаца