ЈАВНИ УВИД У НАЦРТ ЕЛАБОРАТА ЗА „REALNOVA“ DOO ПО КОЈЕМ СЕ УСТУПА НЕИЗГРАЂЕНО ГРАЂЕВИНСКО ЗЕМЉИШТЕ ПО ЦЕНИ МАЊОЈ ОД ТРЖИШНЕ

345

Нацрт овог елабората излаже се на јавни увид на званичној интернет страници Општине Сремски Карловци sremskikarlovci.rs и у згради Општинске управе Општине Сремски Карловци, Трг Бранка Радичевића 1, у трајању од 8 дана, почев од 06.12.2023 до 13.12.2023. године.

Увид у Нацрт елабората може се извршити у згради  Општинске управе Општине Сремски Карловци у времену од 12 до 15 часова.

За пружање информација у вези са наведеним документом можете се обратити Општини Сремски Карловци, на број телефона 021/685-3000.

Заинтересована правна и физичка лица могу поднети примедбе на Нацрт елабората за време трајања јавног увида, електронским путем на e-mail:

kabinet@sremski-karlovci.org.rs, или писаним путем на адресу: Општина Сремски Карловци, Трг Бранка Радичевића 1, 21205 Сремски Карловци, непосредно путем писарнице Општине Сремски Карловци.

Нацрт елабората можете погледати ОВДЕ

Претходни текстЈАВНИ ПОЗИВ за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова на територији општине Сремски Карловци за 2023. годину
Следећи текстРегистар ризика Општине Сремски Карловци