JAVNI UVID U NACRT ELABORATA ZA „REALNOVA“ DOO PO KOJEM SE USTUPA NEIZGRAĐENO GRAĐEVINSKO ZEMLjIŠTE PO CENI MANjOJ OD TRŽIŠNE

338

Nacrt ovog elaborata izlaže se na javni uvid na zvaničnoj internet stranici Opštine Sremski Karlovci sremskikarlovci.rs i u zgradi Opštinske uprave Opštine Sremski Karlovci, Trg Branka Radičevića 1, u trajanju od 8 dana, počev od 06.12.2023 do 13.12.2023. godine.

Uvid u Nacrt elaborata može se izvršiti u zgradi  Opštinske uprave Opštine Sremski Karlovci u vremenu od 12 do 15 časova.

Za pružanje informacija u vezi sa navedenim dokumentom možete se obratiti Opštini Sremski Karlovci, na broj telefona 021/685-3000.

Zainteresovana pravna i fizička lica mogu podneti primedbe na Nacrt elaborata za vreme trajanja javnog uvida, elektronskim putem na e-mail:

kabinet@sremski-karlovci.org.rs, ili pisanim putem na adresu: Opština Sremski Karlovci, Trg Branka Radičevića 1, 21205 Sremski Karlovci, neposredno putem pisarnice Opštine Sremski Karlovci.

Nacrt elaborata možete pogledati OVDE

Prethodni tekstJAVNI POZIV za sufinansiranje mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji opštine Sremski Karlovci za 2023. godinu
Sledeći tekstRegistar rizika Opštine Sremski Karlovci