Обавештење о јавном увиду Студије о процени утицаја пројекта изградње двоколосечне пруге на животну средину

1434

Обавештавају се јавност и заинтересовани органи и организације да је носилац пројекта ЖЕЛЕЗНИЦЕ СРБИЈЕ а.д., Дирекција за инфраструктуру из Београда, Немањина 6, поднео Министарству пољопривреде и заштите животне средине, захтев за давање сагласности на Студију о процени утицаја на животну средину за пројекат реконструкције, модернизације и изградње двоколосечне пруге (Београд) Стара Пазова – Нови Сад – Суботица – државна граница, заведен под бројем 353-02-01169/2015-16 од 10.06.2015.

Увид у Студију о процени утицаја на животну средину се може извршити у просторијама Министарства у Новом Београду, Омладинских бригада 1, соба 426, сваког радног дана од 11-14 часова, као и на сајту у року од 20 дана од дана објављивања овог обавештења.

Заинтересована јавност може да изврши увид у садржину предметне Студије сваког радног дана и у просторијама:

  • Покрајинског секретаријата за урбанизам, градитељство и заштиту животне средине , Нови Сад, Булевар Михаила Пупина 16
  • Општинске управе Сремски Карловци, Трг Бранка Радичевића 1 ;
  • Општинске управе Инђија, Цара Душана 1
  • Општинске управе Стара Пазова, Светосавска 11

Примедбе и мишљења на Студију о процени утицаја на животну средину се подносе у писаном облику и достављају Министарству пољопривреде и заштите животне средине, Омладинских бригада 1, Нови Београд.

Дана 16.07.2015 . године са почетком у 1 1 часова , биће одржана јавна расправа и презентација предметне Студије у просторијама Покрајинског секретаријата за урбанизам, градитељство и заштиту животне средине, Нови Сад, Булевар Михаила Пупина 16.

Претходни текстСавет за безбедност саобраћаја Општине Сремски Карловци
Следећи текстРани јавни увид у материјал за израду просторног плана подручја посебне намене „Фрушка гора“