Потписан уговор о пословно-техничкој сарадњи Општине Сремски Карловци и ФАМ-а

2022

Данас је у просторијама Факултета за менаџмент (ФАМ) у Сремским Карловцима потписан уговор о пословно – техничкој сарадњи између ове високообразовне установе и Општине Сремски Карловци.

Уговор је испред Општине Сремски Карловци потписао председник општине Ненад Миленковић, а испред ФАМ-а Бојана Ристић маркетинг менаџер факултета.

– Пре свега, хвала на гостопримству Факултету за менаџмент чија се зграда налази у Сремским Карловцима, ја сам поносан што као председник општине имам ту привилегију и задовољство да данас потпишем овај уговор о пословно-техничкој сарадњи и то је доказ да и у овим тешким временим просветне установе и извршна власт могу и имају заиста довољно разлога за сарадњу, сигуран сам да ће та сарадња у будућности постати и врло практична, врло видиљива и да ће бенефит имати становници Сремских Карловаца као и сви млади људи који се буду школовали у овој висококвалитетној установи. Моја жеља је да Факултет за менаџмент ускоро добије статус универзитета и ја Вам желим да се то деси у скорије време, рекао је Миленковић.

– Испред Факултета за менаџмент захваљујем се Општини Сремски Карловци на оваквој подршци и сарадњи, просто овакве сарадње су и природне пошто ми послујемо на територији Општине Сремски Карловци и мислим да такве везе треба и да постоје. Трудићемо се да подржавамо и друге догађаје у локалној заједници, још једном захваљујем се председнику Општине Сремски Карловци и менаџменту факултета који подржава овакве идеје и стоји иза њих, рекла је Бојана Ристић.

Циљ уговора је унапређење сарадње локалне самоуправе и ове високообразовне установе која је од великог значаја за интелектуални развој младих у Сремским Карловцима.

Први корак сарадње представља расписивање конкурса за две стипендије које ће омогућити младима из Сремских Карловаца да бесплатно студирају и постану интелектуалци који ће утицати на напред и развој своје заједнице.

14615608_175352676250638_1487899996944336210_o

Претходни текстПрипадници Војске Републике Србије посетили Сремске Карловце
Следећи текстПотписан уговор о реализацији пројекта „Омладински клуб Сремски Карловци“