Одлучивање о потреби процене утицаја на животну средину ПРОЈЕКТА производња еколошког хумуса

1537

Одељење за урбанизам, комуналне послове и заштиту животне средине Општинске управеОпштине Сремски Карловци, на основу члана 10, 14. и 29. Закона о процени утицаја на животну средину („Службени гласник Републике Србије“ бр. 135/04 и36/09), објављује

ОБАВЕШТЕЊЕ

О ПОДНОШЕЊУ ЗАХТЕВА О ПОТРЕБИ ПРОЦЕНЕ УТИЦАЈА ПРОЈЕКТА НА ЖИВОТНУ СРЕДИНУ И ДОНОШЕЊУ РЕШЕЊА О ПОТРЕБИ ИЗРАДЕ СТУДИЈЕ О П РОЦЕНИ УТИЦАЈА ПРОЈЕКТА НА ЖИВОТНУ СРЕДИНУ

Обавештава се јавност да је носилац Пројекта „НИВАX“ С.З.Т.Р. чији је оснивач Наташа Јовановић из Сремских Карловаца, ул. Матошева бр. 20 дана 19.07.2016.г. поднела захтев за одлучивање о потреби процене утицаја на животну средину ПРОЈЕКТА производња еколошког хумуса на кат. парцели бр. 1330/2 К.О. Сремски Карловци у Сремским Карловцима, ул. Матошева бр. 20.

У складу са чланом 14. став 3. и став 4, и чланом 29. Закона о процени утицаја на животну средину РС, у поступку разматрања поднетог захтева, овај орган је дана 21.07.2016.г. донео решење да за предметни пројекат није потребна израда Студије о процени утицаја Пројекта на животну средину.

Заинтересована јавност може изјавити жалбу противовог решења Покрајинском секретаријату за урбанизам и заштиту животне средине, у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења, путем овог органа.

Претходни текстРани јавни увид у материјал за израду просторног плана подручја посебне намене „Фрушка гора“
Следећи текстОдлука о решавању стамбених потреба избеглица са Листом корисника