ОПШТИНА СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ ПРВА ОПШТИНА У ЈУЖНОБАЧКОМ ОКРУГУ КОЈА ЈЕ ИЗРАДИЛА „ПЛАН ЗАШТИТЕ И СПАСАВАЊА“

1996

Након добијене сагласности Управе за ванредне ситуације, на „Процену ризика од катастрофа за Општину Сремски Карловци“, стекли су се услови за израду  Плана заштите и спасавања Општине Сремски Карловци.

Почетком јануара 2020. године израђен је основни и плански документ „План  заштите и спасавања Општине Сремски Карловци“.

Управа за ванредне ситуације, дала је сагласност на План, који је израђен у складу са свим законским регулативама из области смањења ризика од катастрофа и управљања ванредним ситуацијама.

У току следеће недеље, „План заштите и спасавања Општине Сремски Карловци“ биће прослеђен Општинском већу Општине Сремски Карловци, као надлежном органу.

 

ОДЕЉЕЊЕ ЗА ДРУШТВЕНЕ ДЕЛАТНОСТИ

Сремски Карловци, 29. јануара 2020. године

Претходни текстЈАВНИ КОНКУРС ЗА РАСПОДЕЛУ СРЕДСТАВА ЗА МАНИФЕСТАЦИЈЕ, ПРОЈЕКТЕ И ПРОГРАМЕ ОД ИНТЕРЕСА ЗА ОПШТИНУ СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ У ОБЛАСТИ КУЛТУРЕ ЗА 2020. ГОДИНУ
Следећи текстЈАВНИ КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ИЛИ НЕДОСТАЈУЋЕГ ДЕЛА СРЕДСТAВА ОРГАНИЗАЦИЈАМА И УДРУЖЕЊИМА ГРАЂАНА ЗА ПРОГРАМЕ И ПРОЈЕКТЕ ОД ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА ЗА ОПШТИНУ СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ ЗА 2020. ГОДИНУ