ЈАВНИ УВИД

3226

 

Ј А В Н И У В И Д у НАЦРТ ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ ДЕЛА ПРИОБАЉА СА МЕЂУНАРОДНИМ ПУТНИЧКИМ ПРИСТАНИШТЕМ У СРЕМСКИМ КАРЛОВЦИМА и ИЗВЕШТАЈ О СТРАТЕШКОЈ ПРОЦЕНИ УТИЦАЈА ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ ДЕЛА ПРИОБАЉА СА МЕЂУНАРОДНИМ ПУТНИЧКИМ ПРИСТАНИШТЕМ У СРЕМСКИМ КАРЛОВЦИМА НА ЖИВОТНУ СРЕДИНУ

ЈАВНИ УВИД У НАЦРТ ИЗМЕНА И ДОПУНА ПЛАНА ГЕНЕРАЛНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ СРЕМСКИХ КАРЛОВАЦА (стамбено-пословни комплекс на к. п. бр. 7928/1 КО Сремски Карловци)

 

Обавештење о одлагању заказаног термина одржавања Јавне седнице Комисије за планове по спроведеном Јавном увиду

ЈАВНИ УВИД у НАЦРТ ИЗМЕНА И ДОПУНА ПРОСТОРНОГ ПЛАНА ОПШТИНЕ СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ (локалитет „Циглана“) и ИЗВЕШТАЈ О СТРАТЕШКОЈ ПРОЦЕНИ УТИЦАЈА ИЗМЕНА И ДОПУНА ПРОСТОРНОГ ПЛАНА ОПШТИНЕ СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ НА ЖИВОТНУ СРЕДИНУ (локалитет „Циглана“)

ЈАВНИ УВИД У НАЦРТ ИЗМЕНА И ДОПУНА ПЛАНА ГЕНЕРАЛНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ СРЕМСКИХ КАРЛОВАЦА (катастарска парцела бр. 436 КО Сремски Карловци)

Обавештење -РПП АПВ 2021-2035.г- измена огласа

Јавни увид у ПДР Ешиковачки виногради

 

Обавештење о одлагању заказаног термина одржавања Јавне седнице Комисије за планове по спроведеном Јавном увиду у НАЦРТ ОДЛУКЕ О ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА ПРОСТОРНОГ ПЛАНА ОПШТИНЕ СРЕМСКИХ КАРЛОВАЦА (локалитет „Циглана“)

 

ЈАВНИ УВИД У НАЦРТ ОДЛУКЕ О ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА ПРОСТОРНОГ ПЛАНА ОПШТИНЕ СРЕМСКИХ КАРЛОВАЦА (локалитет „Циглана“)

 

ЈАВНИ УВИД У НАЦРТ ОДЛУКЕ О ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ ПРОСТОРА НАМЕЊЕНОГ ПОСЛОВНОМ ЦЕНТРУ, ПОСЛОВАЊУ И ПОРОДИЧНОМ СТАНОВАЊУ НА ЋУШИЛОВУ У СРЕМСКИМ КАРЛОВАЦИМА

 

Претходни текстЈавни увид у нацрт просторног плана подручја посебне намене „Фрушка гора“
Следећи текстПрограм „Карловачке бербе грожђа 2018.“